Dansvoorstelling
07 juli 2018

Op zaterdag 7 juli presenteert de dansafdeling van Triade zich op het grote podium van theater De Kampanje. Maar liefst honderdvijftig leerlingen van dansdocenten Rinske Posthumus en Rik Niks dansen samen de voorstelling “Marie danst”.

De rode klaproos van Elfje Marie staat onbeweeglijk in de late zomerzon. Het is drukkend warm en er staat geen zuchtje wind. Marie en haar vriendjes hebben heerlijk  gegeten van een honingtaart en liggen languit in de warme zon. Tot Victor Vlinder zingend de rust verbreekt. Met z’n allen gaan ze naar de zomerwei, om samen feest te vieren en te dansen. Maar Marie durft niet te dansen. Plotseling steekt er een storm op en worden al haar vriendjes weggeblazen. Zal Marie hen ooit weer terugzien?  En zal Marie ooit gaan dansen?
Een prachtig verhaal om in weg te dromen!

Een indrukwekkende voorstelling met live muziek uitgevoerd door een groot orkest van Triade docenten en leerlingen uit de Crashband en TN-mix.  Er wordt gedanst op pop-, jazz- en klassieke muziek.  De productie en choreografie zijn in handen van Rinske Posthumus.

De voorstellingen zijn om 14.00 uur en om 16.00 uur. De entreekaarten à € 7,50 (excl. reserveringskosten/garderobe à €0,50) zijn vanaf dinsdag 26 juni 12.00 uur verkrijgbaar bij Theater de Kampanje www.kampanje.nl of tel: 0223 - 674664.

 

Nieuwsbrief

Agenda

zaterdag 22 september
van 11.00 - 14.00 uur
Triade
07 oktober
Triade onder andere
AGENDA OVERZICHT »

Facebook