Kennismaking met een instrument
07 januari 2019

Swingende muziek maken op een saxofoon, of toch liever piano spelen? Tja, keyboard is natuurlijk ook leuk… Triade helpt jou kiezen en biedt diverse mogelijkheden om een instrument uit te proberen.

Zo kun je voor € 10,-  een proefles nemen van 20 minuten op een instrument naar keuze. Maak kennis met de docent en kijk of het instrument wat voor jou is!
Liever een probeercursus? Kinderen tussen de 5 en 12 jaar maken in zes lessen kennis met een instrument. Deze cursus kost slechts € 48,-. Bij een minimum van drie deelnemers gaat de cursus al van start. Heb je interesse? Dan plaatsen we je op de lijst en nemen we contact op om je te laten weten, wanneer we gaan beginnen.

Triade biedt ook een individuele probeercursus aan voor kinderen en volwassenen. Die bestaat uit zes lessen van 20 minuten en kost  € 100,- euro. In tegenstelling tot de probeercursus in een groep worden de kosten voor deze cursus in mindering gebracht op het lesgeld van een daarna te volgen jaarcursus. De probeercursus is in dat geval dus gratis.

Nieuwsbrief

Agenda

dinsdag 17 december
19.00 uur
Triade
zaterdag 01 februari
later bekend
Triade
AGENDA OVERZICHT »

Facebook