Code: KMU04
Werkmiddag Kinderboekenweek
Tijdens de Kinderboekenweek 2015  staan natuur, wetenschap en techniek centraal. Het motto is dan ook: Raar, maar waar! Experimenteren, vindingrijk zijn en nieuwsgierigheid zijn de basis van veel uitvindingen.

Triade en de KopGroep Bibliotheken organiseren weer gezamenlijk een werkmiddag waarin deze ingrediënten een grote rol zullen spelen. Er worden korte workshops gegeven door triade-docenten vanuit de disciplines theater, beeldend, muziek en creatief schrijven. De ervaring leert dat u er vandaan komt met een hoofd vol ideeën voor uw eigen groep en school.

In het Bieb-café van KopGroep Bibliotheken kunt u dit jaar kennismaken met de schrijver van de Keepvogel boeken, Wouter van Reek. Hij zal u laten zien op wat voor fantastische manier je samen met kinderen de meest geweldige uitvindingen kunt bedenken en tekenen.
Naast de workshop van Wouter van Reek presenteren we in het Bieb-café de bekroonde boeken, boeken over het thema en de kerntitels. Bibliotheekmedewerkers zijn aanwezig om hier wat over te vertellen of uw vragen te beantwoorden.

Datum             : woensdag 2 september 2015
Tijd                  : 13.15 uur  inloop met koffie en thee
                        : 13.45 uur ‘technische’ opening
Locatie            : Triade, Middenweg 2, 1782 BG Den Helder
Kosten             : € 20,- per persoon voor deelname workshops
inclusief een digitale goodiebag met lesmaterialen.

INSCHRIJVEN

Ga terug

Contact
Kunst in School

Voor informatie en vragen: kunstinschool@triade-denhelder.nl of tel: 0223 -537200.

Nel Beemster
Coördinator Kunst in School
kunstinschool@triade-denhelder.nl

Françoise Kooistra
Cultuur educatie consulent
cec@triade-denhelder.nl