Accordeon
Het heeft toetsen en lucht nodig om muziek te maken, je zet het op je schoot en je kunt er aan trekken  en duwen: dat is het accordeon! Een prachtig en machtig mooi instrument dat door jong en oud gespeeld wordt. Je kunt al beginnen met accordeonspelen als je ongeveer 7 jaar oud bent. Docent Cees Dito leert je alles wat je moet weten en kunnen om mooi accordeon te leren spelen. Met de rechterhand bespeel je een klavier dat gelijk is aan dat van een piano, maar je hebt ook accordeons met knoppen. Met je linkerhand bespeel je kleine knopjes die bassen worden genoemd en die vaak voor de begeleiding van de muziek zorgen. Daarnaast hebben de meeste accordeons registers. Dat zijn schakelaars om een andere klankkleur te krijgen.

Standaard EXTRA voor beginners!
Als je als kind bij Triade begint met het leren bespelen van een instrument of leert zingen, dan krijg je naast je (jaar)cursuslessen ook nog een extra les in samenspel.
Waarom? Omdat samen muziek maken het leukste is wat er is! En dit willen we onze cursisten laten ervaren. Daarom is deze extra groepsles helemaal GRATIS!
Deze extra les noemen we: het Muziekplein. Je hebt dus twee muzieklessen in één week voor de prijs van één!
Meer informatie over het Muziekplein
Meer informatie over onze ensembles

Extra informatie en lesvormen en Tarieven

TIP:
Houd je ook van zingen? Dan kun je, als je les hebt op een instrument, ook meedoen in het popkoor Vocal Kids (tegen gereduceerd tarief).
CursuscodeDocent
ACCKCees Dito Inschrijven! »

Ga terug

Nieuwsbrief

Agenda

donderdag 22 april
20.00 uur
AGENDA OVERZICHT »

Facebook