Keyboard
Een keyboard is een electronisch muziekinstrument dat afgeleid is van een electronisch orgel en qua uiterlijk lijkt op een korte piano. Het grote verschil met een piano is de electronica en natuurlijk de enorme hoeveelheid knopjes, schuifjes en andere regelaars. Hiermee kun je vele verschillende instrumenten laten klinken. Eigenlijk elk instrument dat je kunt bedenken zit in digitale vorm in het keyboard. Dat maakt het instrument heel veelzijdig. Daarbij kun je ook nog gebruik maken van de ingebouwde automatische begeleiding waardoor je in je eentje een heel orkest of band kunt laten klinken.

Lijkt het je mooi om dit instrument te leren bespelen? Kies dan voor een wekelijkse les. Dat is de beste manier om het goed te leren.
Zowel individuele lessen als lessen in groepsverband zijn mogelijk. 

Standaard EXTRA voor beginners!
Als je als kind bij Triade begint met het leren bespelen van een instrument of leert zingen, dan krijg je naast je (jaar)cursuslessen ook nog een extra les in samenspel.
Waarom? Omdat samen muziek maken het leukste is wat er is! En dit willen we onze cursisten laten ervaren. Daarom is deze extra groepsles helemaal GRATIS!
Deze extra les noemen we: het Muziekplein. Je hebt dus twee muzieklessen in één week voor de prijs van één!

Meer informatie over het Muziekplein
Meer informatie over onze ensembles

Extra informatie en lesvormen en Tarieven

TIP:
Voor alle beginners: Geef je ook op voor het ensemble Muziekplein!

Houd je ook van zingen? Dan kun je, als je les hebt op een instrument, ook meedoen in het popkoor Vocal Kids (tegen gereduceerd tarief).
CursuscodeDocent
KEYKCees Dito / Martine van Ham Inschrijven! »

Ga terug

Nieuwsbrief

Facebook