Klarinet
De klarinet is een houten blaasinstrument met een enkel-riet mondstuk, net zoals een saxofoon. Het instrument is heel belangrijk in orkesten. Vooral in een harmonie-orkest speelt de klarinet een grote rol. Maar ook als solo-instrument is de klarinet bekend. Beroemde componisten als Mozart en Haydn hebben voor klarinet geschreven. Vergeet ook niet de jazz muziek en de volksmuziek. Ook in deze soorten muziek is de klarinet niet weg te denken.

Lijkt het je mooi om dit instrument te leren bespelen? Kies dan voor een wekelijkse les. Dat is de beste manier om het goed te leren.
Zowel individuele lessen als lessen in groepsverband zijn mogelijk. 

Standaard EXTRA voor beginners!
Als je als kind bij Triade begint met het leren bespelen van een instrument of leert zingen, dan krijg je naast je (jaar)cursuslessen ook nog een extra les in samenspel.
Waarom? Omdat samen muziek maken het leukste is wat er is! En dit willen we onze cursisten laten ervaren. Daarom is deze extra groepsles helemaal GRATIS!
Deze extra les noemen we: het Muziekplein. Je hebt dus twee muzieklessen in één week voor de prijs van één!

Meer informatie over het Muziekplein
Meer informatie over onze ensembles

Extra informatie en lesvormen en Tarieven

TIP:
Voor alle beginners: Geef je ook op voor het ensemble Muziekplein!

Houd je ook van zingen? Dan kun je, als je les hebt op een instrument, ook meedoen in het popkoor Vocal Kids (tegen gereduceerd tarief).
CursuscodeDocent
KLAKMaartje Peek Inschrijven! »

Ga terug

Nieuwsbrief

Facebook