Pijporgel
Hoewel er ook huiskamermodellen bestaan vind je het pijporgel doorgaans alleen in kerken en andere grote ruimtes, concertzalen. Het is een heel oud, lang bestaand toetsinstrument waarbij -simpel gezegd- lucht door pijpen geblazen wordt. De verschillende pijplengtes zorgen voor toonhoogteverschillen. Het instrument heeft 1 to soms wel 6 klavieren, ook wel manualen genoemd. Met de voeten wordt het pedaal bespeeld. Met behulp van registers kun je verschillende klankkleuren krijgen.

Lijkt het je mooi om dit instrument te leren bespelen? Kies dan voor een wekelijkse les. Dat is de beste manier om het goed te leren.
Zowel individuele lessen als lessen in groepsverband zijn mogelijk.

Standaard EXTRA voor beginners!
Als je als kind bij Triade begint met het leren bespelen van een instrument of leert zingen, dan krijg je naast je (jaar)cursuslessen ook nog een extra les in samenspel.
Waarom? Omdat samen muziek maken het leukste is wat er is! En dit willen we onze cursisten laten ervaren. Daarom is deze extra groepsles helemaal GRATIS!
Deze extra les noemen we: het Muziekplein. Je hebt dus twee muzieklessen in één week voor de prijs van één!

Meer informatie over het Muziekplein
Meer informatie over onze ensembles

Extra informatie en lesvormen en Tarieven

TIP:
Voor alle beginners: Geef je ook op voor het ensemble Muziekplein!

Houd je ook van zingen? Dan kun je, als je les hebt op een instrument, ook meedoen in het popkoor Vocal Kids (tegen gereduceerd tarief).
CursuscodeDocent
KERKElina Keijzer Inschrijven! »

Ga terug

Nieuwsbrief

Facebook