Saxofoon
Een saxofoon is een metalen blaasinstrument dat wordt aangeblazen via een mondstuk met een enkelriet, waardoor het toch tot de houten blaasinstrumenten gerekend wordt, net zoals de klarinet. De saxofoon werd door de Belgische instrumentenbouwer Adolphe Sax rond 1845 in Parijs gecreëerd. Hij wilde een instrument ontwikkelen met het karakter van een strijkinstrument en de kracht van een koperblazer. In vele muziekstijlen wordt de saxofoon gebruikt. Heel geliefd is het instrument in de jazz muziek. Er is een hele familie saxofoons: van de kleine sopranino tot aan de bassaxofoon.

Lijkt het je mooi om dit instrument te leren bespelen? Kies dan voor een wekelijkse les. Dat is de beste manier om het goed te leren.
Zowel individuele lessen als lessen in groepsverband zijn mogelijk. 

Standaard EXTRA voor beginners!
Als je als kind bij Triade begint met het leren bespelen van een instrument of leert zingen, dan krijg je naast je (jaar)cursuslessen ook nog een extra les in samenspel.
Waarom? Omdat samen muziek maken het leukste is wat er is! En dit willen we onze cursisten laten ervaren. Daarom is deze extra groepsles helemaal GRATIS!
Deze extra les noemen we: het Muziekplein. Je hebt dus twee muzieklessen in één week voor de prijs van één!

Meer informatie over het Muziekplein
Meer informatie over onze ensembles

Extra informatie en lesvormen en Tarieven

TIP:
Voor alle beginners: Geef je ook op voor het ensemble Muziekplein!

Houd je ook van zingen? Dan kun je, als je les hebt op een instrument, ook meedoen in het popkoor Vocal Kids (tegen gereduceerd tarief).
CursuscodeDocent
SAXKBen Wezel Inschrijven! »

Ga terug

Nieuwsbrief

Agenda

donderdag 22 april
20.00 uur
AGENDA OVERZICHT »

Facebook