Viool
Het meest bekende orkestinstrument is de viool. Een groot symfonieorkest heeft wel 40 violisten. Samen vormen zij een mooie, warme klank. De viool heeft 4 snaren die met een strijkstok 'gestreken' worden terwijl de vingers van de andere hand de snaren op de juiste plek moeten raken. Dat vergt een goede ontwikkeling van het muzikaal gehoor, zodat je geen valse noten produceert. De viool wordt ook veel gebruikt als solo instrument en in kleine ensembles, groepjes, samen met andere strijkinstrumenten en vaak met een piano.

Lijkt het je mooi om dit instrument te leren bespelen? Kies dan voor een wekelijkse les. Dat is de beste manier om het goed te leren.
Zowel individuele lessen als lessen in groepsverband zijn mogelijk. 

Standaard EXTRA voor beginners!
Als je als kind bij Triade begint met het leren bespelen van een instrument of leert zingen, dan krijg je naast je (jaar)cursuslessen ook nog een extra les in samenspel.
Waarom? Omdat samen muziek maken het leukste is wat er is! En dit willen we onze cursisten laten ervaren. Daarom is deze extra groepsles helemaal GRATIS!
Deze extra les noemen we: het Muziekplein. Je hebt dus twee muzieklessen in één week voor de prijs van één!

Meer informatie over het Muziekplein
Meer informatie over onze ensembles

Extra informatie en lesvormen en Tarieven

TIP:
Voor alle beginners: Geef je ook op voor het ensemble Muziekplein!

Houd je ook van zingen? Dan kun je, als je les hebt op een instrument, ook meedoen in het popkoor Vocal Kids (tegen gereduceerd tarief).
CursuscodeDocent
VIOKJussi Paananen Inschrijven! »

Ga terug

Nieuwsbrief

Agenda

donderdag 22 april
20.00 uur
AGENDA OVERZICHT »

Facebook