Ben je 60+ en heb je er wel eens van gedroomd in een band te spelen? Dit is je kans! Denk u regelmatig bij het kijken van een concert (live of op TV): “het lijkt me zo heerlijk om samen muziek te maken”! Dan is de “Seniorenband” iets voor jou!

Een cursus voor 60+-ers met een liefde voor muziek en die het leuk zouden vinden onderdeel uit te gaan maken van een band. Dit roept misschien een drempel op?!  “Wat als je nog nooit een instrument bespeeld hebt of ooit gitaarles hebt gehad maar dit al lange tijd is weggezakt?” GEEN ZORGEN: naar jou zijn we juist op zoek!

De “Seniorenband” is voor echte BEGINNERS, ZONDER ERVARING!  Plezier staat voorop! Er komen nummers voorbij van bijvoorbeeld The Beatles, Rolling Stones, Boudewijn de Groot, Rob de Nijs etc. Naast voorstellen van de docent voor nummers, wordt er ook naar de wens van de bandleden geluisterd!

Docenten Henkjan en Mark dagen je uit diverse instrumenten uit te proberen. Gitaar, keyboard, slagwerk, zang. Kijk wat bij u past. Langzaamaan voegt de band zich naar de bandleden! 

Nieuwsbrief

Agenda

donderdag 22 april
20.00 uur
AGENDA OVERZICHT »

Facebook