Workshop punniken
(8-100 jaar)

Textiele ambachten zijn een inspiratiebron voor het werk van docent en kunstenares Regula Maria Muller. In vier leuke workshops laat ze je kennismaken met oude textiele werkvormen of frist ze je kennis op. Ze brengt je kennis bij van diverse technieken en brengt materiaal- en kleurkennis over.
Vandaag staat in het teken van PUNNIKEN! En dat kan op veel verschillende manieren! Een leuke en uitdagende workshop!

De vier workshops zijn voor deelnemers in de leeftijd tussen +/- 8 jaar tot 100 jaar! Hoe leuk is het om SAMEN met je (KLEIN)KIND een leuke workshop te beleven! Een ochtend uit voor jong en ouder! Het basismateriaal is aanwezig. Mocht je dat willen, mag je ook eigen materiaal meenemen.
 
De deelnemers hebben de mogelijkheid een eigen werkstuk met door hun gekozen techniek of combinatie van technieken te maken. Het zal niet bij elke workshop mogelijk zijn om met een werkstuk dat af is naar huis te gaan. Je krijgt wel het materiaal mee om het thuis af te maken.             
Vaak ontstaan er ideeën die zich tijdens een workshop al doende ontwikkelen. Er is de mogelijkheid bij voldoende belangstelling een textielcursus te volgen om je verder te ontwikkelen.

Alle workshops van Regula op een rij:
Workshop BREIEN (16 november)
Workshop VINGERHAKEN (18 januari)
Workshop PUNNIKEN (7 maart)
Workshop VILTEN EN BORDUREN (4 april)

CursuscodeStartdatumDagVanTotLessenKostenDocent
CBV/004
07 / 03 / 2020
za
10.00
13.00
€22,50 Regula Maria Muller Inschrijven! »

Ga terug

Nieuwsbrief

Agenda

dinsdag 17 december
19.00 uur
Triade
vrijdag 20 december
Triade
AGENDA OVERZICHT »

Facebook