Agenda

Winter Open Huis

Op zaterdag 3 februari organiseren we een Winter Open Huis. Tussen 16.00 en 19.00 uur is er zowel binnen als buiten van alles te beleven voor jong en oud!

Naast optredens, workshops en demo’s van Triade leerlingen en docenten binnen bij Triade, zijn er buiten diverse extra tenten en podia waar van alles te zien zal zijn. Er zijn optredens van verschillende bands en ensembles waaronder popbands, de BigBand, het Fonduynkoor en singer-songwriters en er is een spectaculair interactief concert. Allemaal in een gezellige winterse sfeer!

Verder zijn er demo’s en workshops dans en beeldende kunst, waaronder boetseren, beeldhouwen en de nieuwe cursus pottenbakken. Daarnaast kan kennis worden gemaakt met diverse andere creatieve cursussen: The Joy of Painting (schilderen in Bob Ross stijl), het Tekenlab, tekenen en schilderen, KinderKunstAtelier, textiele werkvormen en ambachtelijk houtbewerken. En in de Studio kunnen bezoekers genieten van een aantal demo’s theaterimprovisatie ‘De Vloer Op’.

Ook is stadsdichter Yanaika Zomer aanwezig tijdens het Winter Open Huis; zij zal vanaf maart de nieuwe cursus ‘Poëzie Galore’ gaan geven bij Triade. AI-kunstenaars Arno Coenen (bekend van de Kunsthal Rotterdam en het kunstwerk op het Triade gebouw) en niemand minder dan Rodger Werkhoven (OpenAI) zijn ook aanwezig en nemen de bezoeker mee in de wereld van AI. Er is ook een après-ski hut met chocomel, gluhwein en broodjes worst. Het belooft een gezellig winterfeest te worden! 

Hieronder vind je het blokkenschema met de exacte locaties en tijdstippen van alles wat er te doen is. Graag tot 3 februari!