Over Triade

Triade is een kleurrijk centrum waar cursussen en workshops worden gegeven in kunstvakken zoals Muziek, Beeldend, Dans, Musical, Theater, Fotografie en Multimedia. Triade is er voor iedereen; voor jong en oud, voor beginners en gevorderden. Een team van vakkundige en bevlogen docenten en medewerkers staat voor je klaar. Ontdek en ontwikkel jouw eigen creativiteit in een inspirerende, ongedwongen sfeer!

Kunst in school
Naast allerlei lessen en cursussen in de vrije tijd is Triade ook werkzaam op het basis- en voortgezet onderwijs in de regio. We brengen scholen, kunst en cultuur samen. Zo kunnen kinderen hun eigen creativiteit ontdekken en opgroeien met dans, theater, muziek en beeldende kunst.

Triade voor de stad
Muziek- en amateurverenigingen repeteren in onze muziekruimtes. We hebben een fijne zaal waar optredens en uitvoeringen plaatsvinden. Triade stelt haar ruimtes beschikbaar voor vergaderingen en andere (culturele) bijeenkomsten. Daarnaast hebben we expositieruimtes waar kunstenaars kunnen exposeren.
We werken veel samen met andere culturele instellingen in de gemeente zoals de Kopgroep Bibliotheken, Theater De Kampanje, De Helderse Vallei, Jongerenwerk, Team Sportservice, de Kunsthal en diverse musea. Verder hebben we een actieve rol in lokale cultuurprojecten zoals onder andere de activiteiten van de Vrienden van Den Helder, Dag van de Muziek, en nog veel meer.