Cursus

« Alle cursussen
Basgitaarles

Basgitaarles

Soort: Jaarcursus, Halfjaarcursus | Doelgroep: Kinderen tot 12 jaar, Jongeren 12-18 jaar, Volwassenen (18+), Senioren, Speciale groepen

Bij Triade kun je les krijgen op vrijwel elk instrument. Je kunt middels een proefles kennismaken met een instrument, of een probeercursus van 5 lessen volgen. Ga je voor een jaarcursus, dan heb je keuze tussen wekelijks of om de week les. Je kunt instromen op ieder gewenst moment in het jaar. Lesgeld is afhankelijk van het nog te volgen aantal lessen. Heb je al ervaring met een instrument, maar heb je al een tijdje niet meer gespeeld? Meld je dan aan voor een opfriscursus.

Basgitaar
De beroemde bassist Ron Carter zei ooit: “Een goede bassist bepaalt de richting van elke band." Een leuk, maar dus ook belangrijk instrument, zo’n bas. Je kunt er in iedere band of ensemble maar natuurlijk ook in je eentje mee aan de slag! 

De basgitaar is een snaarinstrument (doorgaans viersnarig) dat in allerlei vormen van moderne niet-klassieke muziek wordt gebruikt. De meeste basgitaren zijn elektrisch of semi-akoestisch.

Lijkt het je mooi om dit instrument te leren bespelen? Kies dan voor een wekelijkse les. Dat is de beste manier om het goed te leren. 

Standaard EXTRA voor beginners
Als je als kind bij Triade begint met het leren bespelen van een instrument of leert zingen, dan krijg je naast je (jaar)cursuslessen ook nog een extra les in samenspel.

Tarieven
Bij Triade werken we voor de jaarcursussen met tariefgroepen. Kijk hier voor informatie over de tarieven.

Docent(en)

Auke Haaksma

Auke Haaksma

Docent: Basgitaar

Mijn naam is Auke, ik ben basgitarist en geef les bij Triade. Naast mijn opleiding Pop sessie aan het Conservatorium in Alkmaar heb ik ook mijn diploma Docent Muziek aan het Conser...

Aanbod

Lesvorm Startdatum Dag Lessen Kosten  
Elke week In overleg In overleg Ik schrijf mij in
Ik schrijf mij in
Om de week In overleg In overleg Ik schrijf mij in
Ik schrijf mij in
Probeercursus In overleg In overleg 5 € 112,90 Ik schrijf mij in
Ik schrijf mij in
Proefles In overleg In overleg 1 € 13,75 Ik schrijf mij in
Ik schrijf mij in

Cursisten van 21 jaar en ouder betalen 21% btw bovenop het genoemde cursustarief