Cursus

« Alle cursussen
Crea-café (55+)

Crea-café (55+)

Soort: Jaarcursus | Doelgroep: Speciale groepen, Senioren, Volwassenen (18+)

Voor iedereen die het leuk vindt om creatief bezig te zijn in een ongedwongen en gezellige sfeer! Een groepscursus die we organiseren samen met MEE & De Wering voor iedereen van 55 jaar of ouder. In het Crea-café staat naast het creatieve component, ontmoeting centraal.

Tijdens het Crea-café worden er wekelijks twee technieken aangeboden. Je werkt een aantal weken aan de door jou gekozen techniek (bijvoorbeeld druktechnieken, schilderen, keramiek, textiel, etc.). Na een paar weken worden er weer andere technieken aangeboden. Dit zorgt voor variatie, maar door dit een aantal weken te doen heb je wel de tijd om een techniek te leren kennen. Ideaal om uit te vinden wat je leuk vindt om te doen!

Locatie
Het Crea-café vindt plaats in het gezellige teken- en schilderlokaal van Triade. Triade heeft een lift en het lokaal is dan ook goed bereikbaar voor mensen met een beperking. Iedere week staat de koffie en thee klaar.

Meedoen
Wij ontvangen graag een inschrijving zodat we je gegevens hebben. Je kunt bij de docent aangeven wanneer je er kan en wil zijn (we vinden het fijn om te weten wie er wanneer is i.v.m. materiaal en koffie en thee, maar wekelijkse deelname is niet verplicht). Je betaalt per les bij de docent.

Ondersteuning
Vind je het leuk om een keer te komen kijken, maar is de drempel te hoog om alleen te komen? Schroom niet en neem gerust contact op met een van de cliëntondersteuners van MEE & De Wering. Zij ondersteunen je graag. Ook als je geen vervoer hebt om naar het Crea-café te komen zoeken zij samen met jou naar een oplossing.

Adviseurs:
Monique Hakkenberg: m.hakkenberg@meewering.nl | 06-14932669
Nicole Stam: n.stam@meewering.nl | 06-10929578

Docent(en)

Bernadette  Palsma

Bernadette Palsma

Docent: Beeldend

Ooit ben ik begonnen als lerares textiele werkvormen. Dit vind je nog steeds terug in mijn werk. De textuur van een schilderij of werk op papier is voor mij altijd belangrijk. ‘De ...

Aanbod

Lesvorm Startdatum Dag Van Tot Kosten  
Wachtlijst In overleg wo 10:00 12:30 € 3,50
Van: 10:00 Tot: 12:30
Wachtlijst In overleg do 10:00 12:30 € 3,50 Ik schrijf mij in
Van: 10:00 Tot: 12:30
Ik schrijf mij in