Cursus

« Alle cursussen
Menselijk figuur boetseren 

Menselijk figuur boetseren 

Soort: Korte cursus | Doelgroep: Volwassenen (18+), Senioren

Met de handen in de klei, lekker aan de slag! 
Ontdek de magie van boetseren en creëer je eigen beeldje van een zittend menselijk figuur. 
Je leert de basistechnieken voor het vormen van klei met je handen en gereedschap. We gaan uitgebreid in op de anatomie van de mens en je ontvangt gedetailleerde anatomische tekeningen om je te begeleiden. De houding en uitvoering van je beeld zijn cruciaal om de gewenste expressie tot leven te brengen. En daar helpen we je bij. Wat wil je overbrengen met jouw sculptuur? Welk gevoel wil je opwekken wanneer je ernaar kijkt? In deze cursus ontdek je hoe je deze emotie kunt laten doorschemeren in je werk. Je leert kijken naar dieptes, vlakken, hollingen en bollingen, en hoe je deze aspecten kunt toepassen in je beeld.

Of je nou een beginner bent die nog nooit klei heeft aangeraakt of een ervaren kunstenaar op zoek naar nieuwe inspiratie, deze cursus is geschikt voor iedereen. Doe mee en zet jouw idee om in een prachtig kunstwerk!

Docent(en)

Erica  Kraan

Erica Kraan

Docent: Beeldend

Ik ben beeldend kunstenaar Erica Kraan (1965) en ik woon, samen met mijn partner, in Schagerbrug. Ik maak vooral figuratieve beelden van klei en ook wel in brons. In de Ondernem...

Aanbod

Leeftijd Startdatum Dag Van Tot Lessen Kosten  
16+ 16-11-2023 do 15:00 17:30 9 € 275,00 Ik schrijf mij in
Van: 15:00 Tot: 17:30
Ik schrijf mij in