Triade is de spin in het web in het culturele leven in Den Helder. Wij beschikken over een prachtig en goed geoutilleerd huis met muziekstudio’s, lokalen, beeldhouw- en tekenateliers en een prachtige zaal voor concerten en optredens.
Wij hebben een veelzijdig team van professionele docenten die naast hun lespraktijk ook vaak nog uitvoerend musicus of kunstenaar zijn. Al deze expertise zetten wij graag in voor bedrijven en verenigingen in Den Helder en omgeving.
Kom eens praten over mogelijkheden voor MASTERCLASSES. Geef je vereniging een impuls door een GASTLES of workshop van een van onze experts. Je kunt onze zaal huren voor PRESENTATIES, LEZINGEN EN CONCERTEN. Wij hebben de beschikking over geluidsinstallaties, licht, projectiemogelijkheden.

We verzorgen graag je bedrijfsuitje op maat. Of het nu op je eigen locatie is, in onze theaterzaal of ateliers of op een inspirerende locatie elders in de stad. Altijd op maat gesneden met de nadruk op SPEELSE, CREATIEVE EN ACTIEVE TEAMBUILDING. Leer je collega’s eens op een andere manier kennen. Samen schilderen, acteren of zingen kan heel verrassend zijn!

Om het geheel compleet te maken kunnen wij ook de LUNCH OF BORREL na afloop verzorgen.