Nieuws

Triade eindconcert

Gepubliceerd op: 01 juli 2024

Op donderdag 18 juli staat Theater De Kampanje bol van de muziek! Traditiegetrouw sluiten we het cursusjaar weer af met een spectaculair eindconcert. Al onze ensembles, koren en solisten treden op. Het publiek kan kiezen uit diverse optredens en van het ene mooie concert naar het andere lopen. Naast muziekoptredens laten een aantal dansgroepen van Triade zich zien tijdens de changementen van het podium in de Stadshal. En, ook dit jaar is er weer een optreden van een mega-orkest en megakoor!

We trappen af om 19.00 uur met een optreden van het mega-orkest en megakoor. Zij brengen op het grote podium van De Kampanje twee nummers ten gehore. We sluiten het eindconcert af om 21.15 uur met een docententoegift. En tussendoor schitteren de leerlingen in hun eigen miniconcerten! Het blokkenschema met alle optredens vind je hieronder.

Het Triade eindconcert is dé kans om kennis te maken met Triade en onze docenten en leerlingen. Kom kijken en zie hoe leuk het is om muziekles te krijgen. Wie weet schitter jij dan volgend jaar wel op het podium!