Solidariteitsfonds

Triade heeft een Solidariteitsfonds ingericht. Dit fonds biedt ondersteuning aan nieuwe en bestaande volwassen cursisten die de financiële draagkracht missen om cursussen te kunnen (blijven) volgen en/of om instrumenten en ander lesmateriaal aan te schaffen.

Voor jeugd is er het Jeugd Onderwijs Cultuur Fonds dat kinderen en jongeren hierbij ondersteunt. Voor volwassenen was dit er tot voor kort nog niet. Wij willen ook hen graag ondersteunen als dit nodig is. Dit vanuit de visie dat iedereen de mogelijkheid moet hebben om in aanraking te komen met kunst en cultuur. Zeker in deze tijd heeft niet iedereen voldoende middelen om een leuke cursus of workshop te volgen terwijl dit juist ontspanning en zingeving biedt in moeilijke tijden.

Bestaande en nieuwe cursisten kunnen bij het voldoen van het eigen lesgeld vrijwillig een bijdrage aan het fonds geven. Er is keuze uit 2% of 5% van het lesgeld. Zo kan iedereen een steentje bijdragen. Samen zorgen we er dan voor dat muziek-, dans-, theater- en beeldende lessen voor iedereen toegankelijk worden.

Uiteraard is het ook mogelijk om een losse donatie te doen. Via onderstaande knoppen kun je heel eenvoudig een bijdrage doen via iDeal. Alvast hartelijk dank!

Doneer € 5,- Doneer € 10,- Doneer een bedrag naar keuze