Cursus

« Alle cursussen
Junior Popband (vanaf 7 jaar)

Junior Popband (vanaf 7 jaar)

Soort: Samenspel/Koor | Doelgroep: Kinderen tot 12 jaar

Als je als kind bij Triade begint met het leren bespelen van een instrument of leert zingen, krijg je daarnaast ook nog een extra les in samenspel. Waarom? Omdat samen muziek maken het leukste is wat er is terwijl je er ook nog eens heel veel van opsteekt! Dit willen we onze cursisten laten ervaren. Daarom is deze extra groepsles helemaal GRATIS! Je hebt dus twee muzieklessen per week voor de prijs van één!

Dit samenspelproject heet de Junior Popband. De Junior Popband is geschikt voor muzikanten en zangers/zangeressen tussen de 10 en 13 jaar die graag in een echt bandje willen spelen. Muzikanten op gitaar, basgitaar, keyboard en drums zijn welkom. Je ontdekt het samen muziek maken met elkaar en met je eigen instrument. Zowel het spelen als het maken van je eigen muziek. Je wordt uitgedaagd om je eigen ideeën naar voren te brengen. De Junior Popband is de leukste band voor beginners!

 

 

Docent(en)

Auke Haaksma

Auke Haaksma

Docent: Basgitaar

Mijn naam is Auke, ik ben basgitarist en geef les bij Triade. Naast mijn opleiding Pop sessie aan het Conservatorium in Alkmaar heb ik ook mijn diploma Docent Muziek aan het Conser...

Aanbod

Lesvorm Leeftijd Startdatum Dag Van Tot Lessen Kosten Docent  
Tetanium 6-12 jaar 18-09-2023 ma 18:30 19:30 35 € 87,50 Auke Haaksma Ik schrijf mij in
Van: 18:30 Tot: 19:30
Ik schrijf mij in