Cursus

« Alle cursussen
Muziekplein

Muziekplein

Soort: Korte cursus | Doelgroep: Kinderen tot 12 jaar

Als je als kind bij Triade begint met het leren bespelen van een instrument of leert zingen, dan krijg je daarnaast ook nog een extra les in samenspel. Waarom? Omdat samen muziek maken het leukste is wat er is!  Bovendien leer je door het samenspelen met anderen nóg beter muziek maken. 

Deze extra les noemen we het Muziekplein en is helemaal GRATIS! Je hebt dus twee muzieklessen per week voor de prijs van één!

Wat doe je tijdens het Muziekplein?
Met elkaar en ieder met z'n eigen instrument ontdek je het muziek maken. Denk daarbij aan muziekspelletjes, je eigen muziek maken, zelf instrumenten maken, zingen met elkaar, luisteren naar elkaar, noem maar op. Niets is te gek.

Je wordt uitgedaagd om ook je eigen ideeën naar voren te brengen. Wie weet wat daaruit kan ontstaan!

Het Muziekplein wordt 2 x per week gegeven: op dinsdagmiddag en donderdagmiddag. Met je eigen docent bespreek je met welk Muziekplein je mee gaat doen. Uiteraard kun je aangeven wat jou het beste uitkomt! Instromen is het hele jaar mogelijk.

Docent(en)

Auke Haaksma

Auke Haaksma

Docent: Basgitaar

Mijn naam is Auke, ik ben basgitarist en geef les bij Triade. Naast mijn opleiding Pop sessie aan het Conservatorium in Alkmaar heb ik ook mijn diploma Docent Muziek aan het Conser...

Louis Carlebur

Louis Carlebur

Docent: Slagwerk

Wat is het gaafste wat je op deze planeet kunt doen? Voor mij is het drummen. Ik doe dit al sinds mijn veertiende. Na mijn middelbare school heb ik auditie gedaan voor het conserva...

Aanbod

Leeftijd Startdatum Dag Van Tot Lessen Docent  
6-12 jaar 18-09-2023 ma 16:00 16:45 36 Auke Haaksma Ik schrijf mij in
Van: 16:00 Tot: 16:45
Ik schrijf mij in
6-12 jaar 14-09-2023 do 16:00 16:45 36 Ik schrijf mij in
Van: 16:00 Tot: 16:45
Ik schrijf mij in